Произволно изображение  

parapeti_stalbi7.jpg
   

На линия  

В момента има 8  гости и няма потребители и в сайта

   

Вратите и портите са важна част от външния вид на всяка къща, хотел или вила. Когато са съчетани добре с останалите части на екстериора, те допринасят за цялостната хармония на сградата. “ВЕЛОКС СИСТЕМС” ЕООД изработва и монтира врати и портали за къщи, вили, промишлени предприятия, спортни игрища и др. Те могат да бъдат с различен палнеж:

- Оградни пана (Panel Fence)
- Метални профили
- Ковано желязо
- Профилирана ламарина

Предлаганите модели врати и портали  могат да бъдат плътни или ажурни, еднокрили, двукрили и плъзгащи  портални врати. Порталните врати от ковано желязо са облика на вашия двор и имот. Те отразяват  вашия вкус и стил, придават красота и уют с неизброимите вариации от орнаменти, усукани пръсти, апликации, ковани пръсти и шини, горещо ковани елементи и други. Не само че са красиви, вратите от ковано желязо никога не излизат от мода, защото са извън времето със своя неподправен стил. Ние от “ВЕЛОКС СИСТЕМС” ЕООД  можем да предложим собствени модели за изработка на даден продукт или с проект на клиента като стриктно се придържаме към удовлетворяването на изискванията и качествената изработка на Вашият проект.

“ВЕЛОКС СИСТЕМС” ЕООД  приема всяка възложена задача като предизвикателство независимо от  сложността и спецификата свързана с даден проект.

Галерия "Врати":

   
vrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrativrati
   

   
© VELOX SYSTEMS Ltd.