Човешкият ум е измислил какво ли не. Още с появата си стъклото става основен фактор, повлиял развитието на сградната естетика. Тази тенденция се отнася и за нашето съвремие. Новите изобретения за използване на стъклото като фасаден материал и преграда  не просто радват човешкото око, а ни предизвикват да се гордеем с техническото съвършенство на произведения от този род. Стъклените парапети, произведени от “Велокс системс” ЕООД са истинско изкушение за дизайнери и архитекти. Стилни и изискани, те разкриват панорамна гледка и дават простор на всяко помещение. Подходящи както за интериорно, така и за екстериорно приложение. Устойчиви на екстремни климатични условия, включително и по крайбрежни зони.
Изключително здрави и стабилни, благодарение на усилен носещ профил по цялата дължина. Могат да бъдат монтирани както подово, така и странично. Изпълними с и без ръкохватка.

Галерия "Стъклени парапети и спайдер системи":

   
stakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayderstakleni_parapeti_spayder
   

   
© VELOX SYSTEMS Ltd.